Golden Thursday!

Op donderdag 25 november is het eindelijk zo ver, dan is het jouw dag om gouden zaken te doen bij i.am.klean. Hoe meer je koopt, hoe groter de korting. Koop je vier producten en meer? Dan geniet je van maar liefst 20% korting op het totale bedrag (niet geldig op boxen en samengestelde kits)

En er is meer! Want koop je 5 producten of meer? Dan krijg je van ons bovenop je 20% korting nog een exclusief i.am.klean cadeau. Een gouden Detangle Brush ter waarde van €39,99!

 

Scoor jouw golden deals

Hoe werkt Golden Thursday? Wat zijn de spelregels?

Buy more, get more!

Heel simpel: hoe meer je koopt, hoe groter de korting.

  • Koop 1 product = 5% korting
  • Koop 2 producten = 10% korting
  • Koop 3 producten = 15% korting
  • Koop 4 producten = 20% korting
  • Koop 5 producten = 20% korting + een exclusief i.am.klean cadeau, the Detangle Brush twv €39,99.

Hoe doe je mee?

  1. Welke i.am.klean producten wil jij zeker scoren aan korting? Vul jouw musthave items in op je Must Have List. 
  2. Breng je Must Have List binnen bij jouw dichtstbijzijnde verkooppunt om zeker te zijn dat jouw producten klaarliggen.
  3. Ga op 25/11 je bestelling ophalen bij je verkooppunt en profiteer van je golden deals, of plaats je bestelling die dag op onze webshop.

Ontdek hier alle verkooppunten die deelnemen aan Golden Thursday.

Golden Five

Complete the look!

Deze i.am.klean toppers moet jij zeker in huis hebben!

Deze 5 producten zorgen voor de absolute finishing touch!

Inspiratie looks

Golden Touch

Fearless Smokey

Subtle Enchanting

The Perfect Nude

Over onze minerale make-up

Puur & Gezond

De samenstelling van  i.am.klean  is zo puur en natuurlijk mogelijk. Hierdoor is deze healthy make-up gezond voor je huid. Meer nog, je zal merken dat je huid beter wordt, want de poeders hebben een voedend en verzorgend effect.   

We love animals

We houden van mooie producten, maar ook van schattige dieren. Daarom worden de producten van onze gezonde make-up niet getest op dieren. De basisingrediënten zijn afkomstig van officiële en gecertificeerde organisaties.  

Refillable & Easy peasy

We zijn as natural as possible en bovendien ook een duurzaam merk. Mix and match je eigen kleuren en hervul je palletjes.  Bovendien is onze minerale make-up zeer easy in aanbrengen. Geen moeilijke technieken, maar snel én makkelijk, met een blijvend topresultaat.

Make-up voor elke vrouw

Missie

De samenstelling van i.am.klean is zo puur en natuurlijk mogelijk. De poeders bestaan uit de meest natuurlijke mineralen, hierdoor is onze make-up gezond voor je huid.  Bovendien werden ze ook dermatologisch getest en zijn ze hypoallergeen.

Onze minerale make-uplijn moet toegankelijk zijn voor vrouwen van alle leeftijden en afkomst, daarom worden ze onder meer verdeeld bij schoonheidsspecialisten en relevante conceptstores die geloven in onze filosofie. 

Make-up voor elke huid, voor elke vrouw! Met een extra vleugje zelfvertrouwen 😉

Als jij je top in je vel voelt, groeien zowel jij als de wereld om je heen veel gemakkelijker tot hun volle potentieel!

Visie

Ons ultieme doel is dat iedere vrouw zich mooi kan voelen en helemaal zichzelf kan zijn, zonder dat ze ‘perfect’ moet zijn. Een mooiere wereld creëren begint bij jezelf, bij durven veranderen in je hart en mind, en niet alleen in je hoofd. Daarom onze eenvoudige, eerlijke, gezonde en verantwoorde make-upproducten die je niet alleen een instant hapiness, maar vooral ook een duurzaam gevoel geven! 

Rigorgeous brengt alle merken die onze ladyboss Caroline Rigo uitbouwde samen in één concept. Dat concept steunt op de drie pijlers van de Rigoodness visie: good hearted, good inspired en good connected.

Gezonde, natuurlijke producten voor vrouwen van alle leeftijden en afkomsten toegankelijk maken door ze te verdelen via professionals in farma en beauty. Daar draaien de merken Cent Pur Cent, i.am.klean, Blush Academy + Agency en Café Beauté om. Ook de hechte community die prat gaat op kennisdelen zijn kenmerkend voor Rigorgeous.